keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Filmitähti Joulumaassa

 

Tänään on ollut iloa ja ihmetystä koko Joulumaassa, kun kuuluisa filmitähti Leonardo Kapris on nähty Joulutorilla ihastelemassa. 

Paikallislehtien mukaan filmiyhtiö harkitsee uuden filmin kuvaamista ainakin osittain Lapissa, mutta itse filmitähden paikalle saapuminen on ollut täysi yllätys.

Maisemat ja revontulet ovat tehneet suuren vaikutuksen. Kuten myös Muorin kahvilan tarjonta sekä Muorin neulepajan neulomat ja virkkaamat revontulipipot, -lapaset ja -kaulaliinat. 

Tähti ostaa itselleen kaulaliinan ja pipon Joulutorilta ja ottaa itsestään selfien. Leonardo jakaa kuvan Instassa, jossa se leviää kulovalkean tavoin. 

Koska tähdellä on miljoonia seuraajia, käsityöt herättävät huomiota kansainvälisestikin. Tähdet kavereineen kommentoivat postausta ja ihastelevat Lapin upeita maisemia.

“Katsokaa tätä kuvaa!”, Kalle huudahtaa neulepajassa. 

“Skeittarit, räppärit ja actiontähdet kilvan kehuvat kuvia. Leonardon ystävät haluavat samanlaisen pipon. Joku tähdistä muistaa olleensa oman perheensäkin kanssa lomalla Lapissa”, Kalle iloitsee. 

Tähden ottamissa kuvissa maisema on maaginen ja Leonardo perheineen saa olla täysin rauhassa Joulumaassa, ihan kuin kuka tahansa tavis. 

Tähden jakamat kuvat ja niistä käyty keskustelu leviää mediaan, jonka ahkerimmat toimittajat ryhtyvät jäljittämään pipojen alkuperää ja löytävätkin maininnan Joulumuorin neulepajasta. 

“Meillä tilaukset kasvavat netissä koko ajan”, Kalle tarkistaa tilauskantaa. “Riittääkö meillä materiaali ja aika”, hän huolehtii. 

Samassa Joulumuori kiiruhtaa neulepajaan. “Minä soitan apua Joulupukilta, lisätään kiireapulaisia Pukin tontuista”, Muori tokaisee.

Apua luvataankin ja Muori pyytää Katriinaa lisäämään kiireapulaisia ohjelmistorobottiin. “Laita minulle tiedot, niin perustan massana heidät samalla kertaa” Katriina ehdottaa.

Onneksi Pukilla on niitä Tonttuja tarvittaessa apuun tännekin asti, miettii Katriina tyytyväisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti