maanantai 19. joulukuuta 2022

Jouluviikko starttaa

 


Voihan maanantai! Kyllä nyt on kiirettä pitänyt kaikilla ihan aamuvarhaisesta lähtien, miettii Joulumuori.


Eikä tästä viikosta tulisi yhtään sen helpompi. Neulepajalla huhkittiin töitä läpi viikonlopun. Kahvilassa ja leipomossakin on kuhinaa.


Kukapa ei haluaisi käväistä kahvilla jouluostosten lomassa ja Muorin kahvila on siihen viihtyisin paikka. 

“Tämä on kiireapulaisten viimeinen työviikko. Muistathan, että annetaan sitten työtodistukset kaikille, ehditäänkö me vielä tehdä ne?”, leipomon väki huolehtii. 

“Ehditään, ehditään”, rauhoittelee Katriina. Todistukset saisi helposti tulostettua Tuntinetistä. Pohjat on jo viety sinne ja arviotkin melkein kaikki laadittu. 

Hyvää väkeä meillä on täällä ollut tänäkin vuonna, miettii Katriina iloisena. 

“Entäs kahvilan ja neulepajan kiireapulaiset?”, huolehtii Leena. 

“Kaikkien tiedot on talletettu Tuntinettiin. Kunhan suoritusarviot ehtivät, voidaan heti laittaa todistukset tulostumaan”, sanoo Katriina. Kyllä kannatti viedä tiedot järjestelmään massana, hän myhäilee itsekseen. 

Kyllä on päässyt robotin kanssa hyvin sinuiksi tuo Katriina, miettii Muori. Tämä viikko vaatisi kaikilta paljon, mutta järjestelmän osalta kaikki on kunnossa.

Tänä vuonna kaikki menisi yhtä sutjakkaasti kuin Korvatunturilla, Muori ajatteli iloisena. 

Kuka ties voisi apulaisille pienet läksiäisetkin järjestää, jotain pientä juhlaa kaiken työn jälkeen, Muori suunnittelee. 

Katriina menee toimiston puolelle ja huomaa, että Kalle on laatinut arviot ja tallentanut ne järjestelmään. Hyvä juttu. Pian toimistosta alkaa kuulua printterin ruksutusta. 

"Täällä ne todistukset ovat pian valmiina", huikkaa Katriina toimistosta kahvilaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti