sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Lupien tarkistus ja arkistointi

 


Joulumuori järjestelee hyllyjä kahvilan tiskin takana. Käsiin osuu ohkainen kansio, johon kaikki luvat on printattu. Hän ottaa kansion mukaansa ja suuntaa kulkunsa toimistoon.

Siinä mietteissään hän soittaa rimpauttaa Joulupukin Palkkatoimistoon. “Tonttu Tomera”, kuuluu luurin toisesta päästä. “No se on Joulumuori tässä”, sanoo Muori.

“No huomenta sinne kahvilaan! Mitä sinne kuuluu?”, Tomera kysäisee. “Hyvää tänne, mutta lähdin soittelemaan sinulle näissä lupa-asioissa”, Muori tuumaa.

“Jaahas, jaahas, kerrohan!”, Tomera innostuu. 

“Meille on tulossa näitä kiireapulaisia ja kaikilla pitäisi olla hygieniapassit kunnossa. Kyllähän he meille näitä toimittavatkin, mutta tuli näiden muiden lupa-asioiden yhteydessä mieleeni, että voisiko tuota ohjelmistorobottia käyttää tällaiseen? Sinulla lienee niistä kaiken maailman luvista hyvä käsitys, miten olet käsitellyt niitä?”, kysäisee Muori.

“Aivan, totta, siellä teillä tarvitaan lupia myöskin. Voin lähettää sinulle linkin ohjeisiin, se on helppoa”, sanoo Tomera.

“Kiitos, onpa hyvä, että otin puheeksi! Kiitos ja mukavaa päivää, tule hakemaan nisua iltavuorolaisille, jos on taukotilasta loppunut”, tuumaa Muori tyytyväisenä.

“Minäpä tarkistan, kiitos!”, Tomera sulkee puhelimen.

Hetken päästä Muori saakin Palkkatoimistosta sähköpostilla ohjelinkin.

“Näyttää ihan siltä, että osaan tämän tehdä. Taidan ensin selvittää kaikki tarvittavat luvat, niin saadaan ne sitten yhdellä kertaa vietyä”, Muori tuumaa.

Niin Joulumuori kiertää kaikki työpisteet läpi ja pyytää vastaavia toimittamaan tiedot tarvittavista luvista ja pätevyyksistä hänelle vielä tänään. Ohjelmistorobotin käyttöönotto on sujunut varsin sutjakkaasti. 

Ehkäpä pidetään aamulla vastuuhenkilöiden kanssa pieni palaveri, joko sitä laitetaan työntekijät kirjaamaan jo tässä vaiheessa sitä työaikaa Tuntinettiin, Muori suunnittelee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti