sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Yhteystiedot hukassa

Korvatunturin Lahjapakkaamossa on täysi tohina päällä. “Käynpäs varastolla hakemassa uuden paperirullan”, päättää pakkaamotonttujen tiiminvetäjä Tonttu Tuulispää. Mutta voi kauhistus, varastolla ei olekaan yhtään täyttä paperirullaa. Takaseinällä näyttää sentään olevan loppuja edellisvuoden paperista. “Käytetään sitä”, päättää Tonttu Tuulispää ja kärrää paperinloput trukilla Pakkaamoon. “Lisää paperia täytyy tilata heti!”, huikkaa Tonttu Tuulispää Pakkaamon väelle ja rientää soittamaan lahjapaperintoimittajalle.

Mutta missä ihmeessä on yhteystiedot? Tonttu Tuulispää selaa muistiotaan, pöydältä löytyvää yhteystietolomaketta, ja huomaa paperin päälle vahingossa glögin kaatuneen. “Voi itku sentään, mitä minä nyt teen? Sillä lahjapaperilla on kiire! Ja miksi nämä paperit täällä pöydällä aina lojuu”, hän huokaa. Sitten hän muistaa, että Tuntinettiinkin voi tallentaa tavarantoimittajan tiedot, tämä on nimittäin tainnut meillä olla asiakaskirjauksissa mukana joskus. Huh, sieltähän ne tiedot löytyvätkin, ja hän näppäilee numeron puhelimeensa. 


“On meillä toki vielä sitä teidän lahjapaperia”, kertoo lahjapaperifirman toimitusjohtaja Kauno Kääre. “Voisinkin tässä heti lastata rekkaan ja tuoda perille itse. On niin kaunista ulkona ja pieni ajelu virkistää”, Kauno Kääre sanoo iloisena. Tonttu Tuulispää huokaa helpotuksesta. Ehkä kaikki kääntyy sittenkin parhain päin. 

Ei aikaakaan, niin Pakkaamon pihaan kurvaa rekka. Toimitusjohtaja Kauno Kääre hyppää ohjaamosta ja avaa auton takaoven. Sisällä loistelee kiiltäväpintainen lahjapaperirulla. “Toin naruakin, saatte kaupan päälle”, hymyilee Kauno Kääre ja ojentaa narupallon Tonttu Tuulispäälle.  “Kiitos, tätä tarvitaan”, hymyilee Tonttu Tuulispää takaisin.

Paperirulla kärrätään varastoon. Kaikki hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti