torstai 16. joulukuuta 2021

QR-koodeilla helpotusta kiireeseen

Tonttu Tomera on tulostellut QR-koodeja aamupäivän, ensi viikolla leimaukset tehdään QR-koodein eri työkohteille; Talli, Palkkatoimisto, Lahjapaja, Hoivatontut tien päällä, Myymälä….


Tällä tavoin pyritään saamaan helpotusta kiireen keskelle!Tonttu Tomeraa huvitti ajatus, mitä jos kaikki koodit olisivatkin sekaisin… Varmuuden vuoksi hän koodin taakse laittaa työpisteestä leiman. “Kaukaa fiksu”, hän hihkaisee ja samassa Joulupukki astuu sisään Palkkatoimisto. “Mitäs fiksua se Tonttu Tomera nyt on keksinyt?”


“No minä tässä näitä QR-koodeja monistelen ja järjestelen” Tonttu Tomera siihen vastaamaan. Pukki kurtistaa kulmiaan, “Kovin on minulle vieraita nuo. Minulle riittää se tavan luuri!”


“Totta, niin sopisi minullekin, mutta kiirettä pitäisi. Ja ajattelepa, kuinka monta tonttua tarvittaisiinkaan puhelimeen vastaamaan ja kirjaamaan työvaiheita” Tonttu Tomera puuskaisee.


“Niin, niin kuin ennen vanhaan!” Pukki hörähtää. “Käteviähän ne mobiilisovellukset siellä toimipisteissä on. Ja hyvin on Työaikatontut viihtyneet uusissa pesteissään.”


“Mutta, oli minulla asiaakin.” Pukki jatkaa “se on ensi viikko sen verran haipakkaa menoa, että sopiiko, jos tälle illalle tulee tuosta naapurista se husky safarin valjakko piipahtamaan? Olisiko siellä tonttuja vapaalla, jos ajelulla kävisivät?”


Tonttu Tomera tarkistaa vuorolistat “Kyllä siellä tänään Lahjapajan ja Myymälän porukka voisi lähteä huvittelemaan.” “No hyvä juttu, minäpä soitan sinne, sillä tavan luurilla” Pukki vastaa ja pyörähtää kannoillaan. “Lähde toki sinäkin, jos ehdit”.


“No ilman muuta tulen!” Tonttu Tomera huudahtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti