lauantai 11. joulukuuta 2021

Taukojumppaa

 “Kylläpäs tätä ristiselkää kivistää”, mutisee Tonttu Tunnollinen Joulupukin pajalla ja oikoo vähän ruotoaan. Kumara työasento ja toistuvat liikeradat vaativat veronsa. “Onneksi meillä on tunnin päästä taas taukojumppaa, tulee tarpeeseen”, puhahtaa Tonttu Pajavasara. 

“Niinpä. Kyllä KuntoPuhurin Jumppakeitaalla laitetaan taas veri kunnolla kiertämään”, tuumaa Tonttu Tunnollinen. KuntoPuhurin reippaat työntekijät ovat jumppaohjauksen lisäksi opastaneet tonttuja syömisiinkin liittyen. Tonttu Pajavasara ja Tonttu Ikipirteä ovat huomanneet, että pitkät päivät jaksaa paremmin, kun syö monipuolisesti eikä kiireessä napsi pelkkää suklaata. 

“Olipa hyvä, että Joulumuori kertoi tuosta Jumppakeitaasta Joulupukille,” pohtii Tonttu Pajavasara. Joulumuori ihastui paikkaan jo ensimmäisellä pilatestunnillaan ja ajatteli, että jumpasta olisi hyötyä muillekin. Taukojumppa on selvästi parantanut tonttujen työssä jaksamista, sen on huomannut itse kukin tonttu kohdallaan. Liikuntavammojakaan ei ole syntynyt, kun on osaavat ohjaajat katsomassa ja oikeat suoritustekniikat neuvomassa. 

Tonttu Tuulispää on hoitanut Tuntinetin kirjaukset kuntoon. KuntoPuhuri on laitettu Alihankkijat-yksikköön. Vielä matka-ajan kirjaaminen, minne se tulikaan? “Tässähän se on. Kirjaan koko jumppaporukalle saman tien. Matka-aika työkohteelle”, mutisee Tonttu Tuulispää. Klik. “Valmista tuli. Haen jumppakassini”, huikkaa Tonttu Tuulispää.

“Kerätäänpä koko porukka kasaan Pajalta ja Pakkaamosta ja lähdetään Jumppakeitaalle”, touhuaa Tonttu Ikipirteä ja rientää ulos laittamaan rekeä valmiiksi.

Vielä ajovalot, niin retkikunta voi matkata varmasti turvallisesti Jumppakeitaalle ja takaisin. 

“Tästä tulee kiva reissu”, tuumii Tonttu Ikipirteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti