perjantai 17. joulukuuta 2021

Hoivatontut liikenteessä

 

Pakkanen paukkuu Korvatunturilla, ja taivaalle heijastuu koko Korvatunturin valot. Kuhinaa on joulumaan joka kolkassa.


Myös Hoivatontuilla on tänään vilkas päivä, ja he ovat olleet liikkeellä jo varhain. Joka joulu Hoivatontut vievät vanhuksille lahjat, ja järjestävät joululaulajaiset. Tänä vuonna vanhuksille pakataan suklaata ja joulukukat, Joulumuori tainnut neuloa mukaan myös joulusukat!


Heljä Hoivatonttu tarkistaa koneen ääressä asiakastietoja Tuntinetistä; syöttää uudet asiakastiedot sinne, tarkistaa että osoitteet on kunnossa, käy läpi Hoivatonttu-yksiköiden työntekijät, kaikki paikalla! Kun tarkistukset on tehty, kokoaa hän Hoivatontut samaan tilaan ja opastaa:


“Hyvää aikaista huomenta Hoivatontut! Tänään jalkaudutaan vanhusten pariin, ja viemme heille joululahjat. Lahjat on vielä pakattavana, ja ne lastataan autoihimme. Kaikki päivän askareet löydätte Helperistä. Ja päivän lopuksi lauletaan!”


Hanna Hoivatonttu oli tuskaillut oman puhelimensa kanssa, joten Heljä Hoivatonttu ehdottaa hänelle Hoivalan puhelinta mukaan. “Hyvä, että järjestyy näin, en muuten näkisi kaikkia tarvittavia toimenpiteitä” hän huokaisee helpotuksesta.


Heljä Hoivatonttu jakaa vielä kaikille tulosteet joululauluista. Vietetään vanhusten kanssa kiva päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti