maanantai 20. joulukuuta 2021

Tonttujen puuttuva leimaus

Jouluviikko on vihdoin käsillä, vilinää ja vilskettä on Korvatunturin joka kolkassa. Tänään muun muassa valmistuvat joululaatikot Joulutuvalla, Myymälään on toimitettu jouluherkut Karkkipajalta, Pakkaamossa valmistuvat joulupaketit, ja viimeiset jätkänkynttilät ovat Talleilla tuloillaan.

Joulupukki ja Tonttu Tomera ovat tarkistaneet työaikaraporttien kautta, miten leimaukset QR-koodeilla ovat onnistuneet. Muutamia hajamielisiä Tonttuja näyttää olevan liikenteessä, liekö kiireessä leimaus unohtunut?

“Kätevää, kun tuossa raportilla näkyy, keneltä leimaus puuttuu”, Joulupukki tuumaa raportteja tutkiessaan. “Niin on! Ja tässä samalla voidaan katsoa kaikki työpisteet, että miehitys on kunnossa” Tonttu Tomera vastaa.

“Soitan myöhemmin pajat läpi, onko siellä leimaukset muistettu tehdä, kerään samalla vähän palautetta leimauksista” Tomera puuhailee. “Kuulostaa hyvältä” Pukki tuumaa, “Minä tästä suuntaan Talleille kulkuni, ja sieltä Tuvalle. Tänään on vielä viimeisten lahjatoiveiden vuoro, on lapset tulossa niitä kertomaan”.


“Mukavaa päivää!” Tonttu Tomera hihkaisee, kiskoo huopikkaat jalkaan, ja suuntaa kulkunsa Pakkaamoon. “Minä olen tänään paketoinnissa apuna!”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti