torstai 29. kesäkuuta 2017

Sesonki-Suomi ja kesäaika. Eikun työaika?

Nyt on kohta se aika kun Suomi seisahtuu. Heinäkuu. Vai seisahtuuko?

Läheskään kaikilla aloilla ei pysähdytä kesälläkään, vaan eletään kiivasta ellei kiivainta sesonkia. Ravintolat ja hotellit kuhisevat iloisia ja kesämielellä olevia suomalaisia ja ulkomaalaisia lomalaisia.

Kulissien takana noissakin palvelujen huippuammattilaisten paikoissa tarvitaan toimiva työaikajärjestelmä.

Toimiva tuntien ja työvuorojen merkintään tarkoitettu palvelu säästää niitä tunteja pienelläkin yrittäjällä niihin tärkeämpiin asioihin. Hymyyn. Asiakaspalveluun.
Tai vaikka pieneen vapaahetkeen kauniina kesäiltana.

Excel on ihan hyvä työkalu moneen asiaan, ja pahin tällaisen henkilöstöhallinnon työkalun kilpailija :)

Tosin Tuntinetin palvelu laajenee moneen muuhunkin kuin vain tuntilistan editointiin tai työtuntien kirjaukseen. Kokeile vaikka?

Palveluna tarjottu ratkaisu huolehtii myös varmistukset, tiedon saatavuuden kaikille ja kaikkialla (sekä työnantajalle, tilaajalle että tekijöille). 

Samaa työajan merkinnän ja hallinnan työkalua voi heti käyttää vaikkapa englantia puhuva sesonkityöläinen. Omatoimisesti. Ihan niks naks. Ja vieläpä omalla älypuhelimellaan!

Jos kiire ehti jo tulla, niin ei hätää. Korjataan asia syksyllä, ja laitetaan asia kuntoon - joulusesongiksi tai sitten ensi kesää varten.  

Soita vaikka myyntiimme!  Tai kokeile ja ota käyttöön leppoisasti ja omaan tahtiin, verkossa - videoiden ja oppaiden avulla.

Mahtavaa kesää ja paljon kiireitä kesällä töitä ja tunteja tekeville!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti