perjantai 30. syyskuuta 2022

Palkkalaskelmat yhdellä klikkauksella- tarua vai totta?

 

Kyllä se onneksi totta on.


Meillä tämän blogin kirjoittajilla on vuosien kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Tiedämme, kuinka hankalaa voi olla laskea tunti-, urakka- ja kuukausipalkkoja, lomarahoja, pekkasia, sairauslomakorvauksia jne. Entä sitten aineistojen sisäänluvut palkanlaskentaan, kilometrikorvaukset, päivärahat, manuaaliset näpyttelyt… Tuntinetissä palkkalaskelmat valmistuvat kätevästi, suoraan työntekijän työaikakirjauksista, ja tosiaan vain yhdellä klikkauksella. 


Tuntinetin kautta pystyy hoitamaan yrityksen palkanlaskennan kaikkine yksityiskohtineen. Tuntinetin TES-tulkki tuntee kaikki Suomessa käytössä olevat yleissitovat työehtosopimukset (ja paikallisetkin sopimukset hoituvat Tuntinetillä). Tuntinetti osaa automaattisesti ottaa huomioon ne työehtosopimuksen kohdat, joilla on vaikutusta palkanlaskentaan. Palkanmaksun saa myös ottamaan automaattisesti huomioon työtuntien mukaiset ennakonpidätykset, vakuutusmaksut ja muut työnantajan sivukulut.


Tuntinetissä työntekijän kirjaamat tunnit voi klikkauksella siirtää suoraan palkanlaskentaan, josta ne voi edelleen lähettää pankkiohjelmaan maksettavaksi. One-click-palkanlaskenta on nykypäivää. Tuntinetin avulla tekee kätevästi myös kustannuspaikoittain kohdennetut raportit kirjanpidon käyttöön ym. hyödyllistä. Ei tarvita muita ohjelmia tai edes Excel-taulukoita. Tuntinetti riittää.


Verkkopalkka

Kun palkkalaskelmat toimitetaan Tuntinettiin, toimitus on kätevää ja nopeaa, tietoturvaa unohtamatta! Työntekijä löytää palkkalaskelman omien tunnusten takaa ja kaikki toimitetut palkkalaskelmat ovat arkistoituna yhteen paikkaan. Palkkalaskelmat löydät Palkanlaskenta - välilehden alta, ja voit hakea ja selata niitä halutuilta maksupäiviltä. Saat sen itse myös tarvittaessa tulostettua:




Kyllä, kaikki voi tosiaan mennä näin kätevästi.



Videon kesto on vähän alle viisi minuuttia ja siinä ajassa ehditään käydä läpi kaikki oleellinen.


Tuntinetti maksuttomaan koekäyttöön


Kiinnostuitko? Jos haluat tutustua Tuntinettiin, onnistuu se kätevästi rekisteröitymällä käyttäjäksi täällä. Meillä on 30 päivän ilmainen kokeiluaika. Koeajalla kaikki Tuntinetin toiminnot ovat käytössäsi maksutta. Maksulliset ominaisuudet ostetaan meillä aina ennen niiden käyttöä. 30 päivän jälkeen maksulliset ominaisuudet yksinkertaisesti lakkaavat toimimasta, mikäli et ole vielä päättänyt niitä ostaa - mitään yllätyslaskuja sinulle ei ole tulossa. Ja jos haluat tilata meiltä etädemon Tuntinetin palkanlaskentaan, se onnistuu osoitteessa asiakaspalvelu@tuntinetti.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti