tiistai 31. tammikuuta 2023

Tuntinetin uusi vuosi starttaa käyttöönotto- ja etäkoulutuksilla

 


Tuntinetissä uusi vuosi on taas käynnistynyt vauhdikkaasti ensimmäisten käyttöönotto- ja etäkoulutusten merkeissä. Kokosimme hieman hyödyllisiä vinkkejä jaettavaksi myös täällä blogin puolella näin vuoden alkuun. 😊


Arkipyhät ja arkipyhien käsittely Tuntinetissä

Tänä vuonna 2023 työntekijöitä hellivät runsaat arkipyhät.

Arkipyhien käsittelyn asetukset löydät työntekijällä käytössä olevalta työehtosopimukselta, välilehdeltä Työehtosopimukset.

Jos huomaat, että itsenäisyyspäivä käsitellään eri tavoin kuin muut arkipyhät, tarkista, onko kyseisellä TES:llä asetus itsenäisyyspäivälain mukaiselle käsittelylle.

Tuntinettiin kirjattavat kululajit

Tuntinetissä muun muassa kilometrikorvaukset ja päivärahat käsitellään työaikakirjausten kululajeina. Muista käydä päivittämässä uudet arvot käytössä oleville kululajeille, kululajien päivitys on jokaisen asiakkaan omalla vastuulla.

Päivitys tapahtuu kätevästi työkohdevelhon kautta.

Palkkalaskelmapohjiin teemme päivitykset automaattisesti, jos käytössänne on Tuntinetin One-click-palkanlaskenta. 

Tuntinetin webinaarit - kerran kuussa

Järjestämme joka kuukausi Tuntinetin webinaareja asiakkaiden toivomista ajankohtaisista aiheista.

Webinaarit on suunniteltu niin, että ne palvelevat koulutuksena sekä Tuntinetin aloittelijoita ja harvoin muutoksia tekeviä että säännöllisesti järjestelmää käyttäviä harjaantuneita käyttäjiä.

Tuntinetin käyttöohjeet - aina saatavilla

Tuntinetin käyttöohjeet ovat aina saatavillasi, kun olet kirjautuneena Tuntinettiin. Pääset ohjeisiin sivun yläosan linkistä (punaisella ympäröity kohta kuvassa).

Nämä ohjeet ovat hyvä apu jokaiselle, joka haluaa tutustua Tuntinetin  perustoiminnallisuuksiin ja oppia hallitsemaan ne. 

Ohjeistamme löydät myös Usein Kysytyt Kysymykset. Tarvittaessa voit vaikka tallentaa ohjeet omalle koneellesi. 

Tuntinetin one click - palkanlaskenta

Työnantajan sivukulut päivitetään Tuntinettiin automaattisesti ennen vuodenvaihdetta. Tiedot löytyvät palkanlaskennan alta, Asetukset -välilehdeltä.

Verokorttien sähköinen suorasiirto Tuntinettiin on maksullinen palvelu, ja voit tiedustella siitä tarkemmin asiakaspalvelustamme sähköpostitse asiakaspalvelu@tuntinetti.fi.

Ohjeistamme teitä suorasiirron tilaamisessa sekä tuomme verokorttitiedot Tuntinettiin käyttäjille. Suorasiirtopyyntö verottajalle on tehtävä 15.2.2023 mennessä. 

Tuntinetti - videot

Tuntinetin demovideot löytyvät käyttöohjeistamme. Meillä on myös YouTube- kanava, jonka videot opastavat Tuntinetin käytössä, kannattaa tutustua:

https://www.youtube.com/channel/UCO0fB0j18Lmf6hR8i6J-4yA

Tuntinetin koulutukset

Tuntinettiin on mahdollista saada koulutuksia omiin tarpeisiin sovitettuna joko etänä tai paikan päällä tapahtuvana koulutuksena. Tällä hetkellä toteutamme koulutukset pääosin etänä.

Lisätietoa koulutuksistamme saat sähköpostitse asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@tuntinetti.fi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti