sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Palkanlaskija, ryhdy yrittäjäksi!

Olet päättänyt ryhtyä yrittäjäksi!

Tuntinetti hakee uusia yrityskumppaneita ympäri Suomen.

Mitä Tuntinetti tekee?

Tuntinetin avulla tilitoimisto voi kasvattaa liikevaihtoaan ja parantaa kannattavuuttaan. Tilitoimiston laskutusaste kohoaa, kun Tuntinetin avulla kiinteäveloitteiset palkanlaskennan rutiinityöt saadaan automatisoitua ja asiakaspalvelijoiden työaika kohdentuu tuottavampaan asiakaspalvelutyöhön.

Tuntinetti on työajankeruuohjelma, joka laskee palkat automaattisesti työehtosopimusten mukaan. Kun työntekijä kirjaa tuntinsa ohjelmaan, hänen työtuntinsa ovat hyväksymisen jälkeen heti palkanlaskennan ja asiakaslaskutuksen käytettävissä ilman turhia viiveitä.

Mitä saat?

Palkanlaskenta ja työehtosopimusten tulkinta on perinteisesti varsin käsityöintensiivistä. Tuntinetin avulla voit kasvattaa asiakasmäärääsi, koska järjestelmä suorittaa rutiinityöt puolestasi. 

Olet aikaisemmin laskenut kenties 500 työntekijän palkkanauhat, nyt voit helposti huoltaa jopa 1500 työntekijän palkkanauhat kuukausittain, jopa useampaan kertaan. Kun automatisoit palkanlaskentapalvelusi Tuntinetin avulla, pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi taloudellisesti.

Palkan voi Tuntinetistä siirtää maksutiedostona pankkiohjelmaan ja myös viranomaisilmoitukset saa suoraan järjestelmästä. Tuntinetti integroituu myös kirjanpidon järjestelmiin (Administer, Fivaldi, ProCountor, Heeros, Netvisor, Visma, Tikon, Personec, Archimedes, Asteri, etc.).

Tuntityön laskuttamista varten ohjelmaan voidaan myös automatisoida erilaisia tuntitaksoja, eli ohjelma soveltuu erinomaisesti myös tuntityön automaattiseen laskuttamiseen.

Kumppaniyrityksille Tuntinetti tarjoaa maksuttoman teknisen tuen, edullista koulutusta ja omakustannehintaan mm. työajanseurannan lisälaitteiden näytekappaleita.

Mitä tarvitset?

Sinulla on yritys tai olet päättänyt perustaa oman yrityksen. Taloutesi on kunnossa ja sinulta löytyy alan vaatimaa osaamista, kokemusta ja numerotarkkuutta. Olet itsenäinen työskentelijä, haluat oppia uusia asioita ja etsit ponnahdusalustaa. 

Taloushallinnon parissa työskentely on sinulle luontevaa ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Sinulla on jo vähintään yksi iso asiakas ja haluat kasvattaa asiakaskuntaasi. Olet hyvä myymään ja markkinoimaan palveluitasi.

Tustor International Oy (a.k.a. Tuntinetti, Palkkanetti) on vuonna 2002 perustettu yritys, jonka erityisosaamista on liiketoimintaa tehostavien atk-sovellusten ja -palveluiden tuottaminen. 

Tilikauden 2009 päättyessä yrityksen liikevaihto oli yli 0,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli 15 henkilöä.

Lue lisää osoitteessa https://www.tuntinetti.fi

:::

Jos haluat Tuntinetti-kumppaniksi, ota yhteyttä osoitteella myynti@tuntinetti.fi

:::

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Vastaamme niihin mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse.

Tuntinetti
Mannerheimintie 12 B, 5. krs.
FIN-00100 Helsinki 10
+358-(0)9-6898 8221

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti